tag:blogger.com,1999:blog-7424334058638064081.post2444453719906730282..comments2022-11-23T11:42:47.283+01:00Comments on Me and Not Only Me: Hleb bez mesenja, Making No-Knead BreadNomadhttp://www.blogger.com/profile/02545260274654472442noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7424334058638064081.post-49352925795181456962009-05-07T10:52:00.000+02:002009-05-07T10:52:00.000+02:00Miro,
Hvala na receptu!!Miro,<br /><br />Hvala na receptu!!Dimi3https://www.blogger.com/profile/09026020787262343542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7424334058638064081.post-37414114548853030382009-05-02T16:27:00.000+02:002009-05-02T16:27:00.000+02:00Evo hleb stize ;)
Nego izvini Peso zbog glupog ko...Evo hleb stize ;)<br /><br />Nego izvini Peso zbog glupog komentara koji treba da bude dole ispod posta, ali ne moze ni pod kojim slucajem pa je zato zbunjujuce.<br />Moracu da nadjem nov template da resim problem.<br /><br />Nego Peso jedno pitanje: kako si uspeo da stavis sa desne strane sve blogove koje pratis?? Jako mi se svidja jer je lepo predstavljeno kao slicica.Nomadhttps://www.blogger.com/profile/02545260274654472442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7424334058638064081.post-59806759649533897132009-05-02T16:12:00.000+02:002009-05-02T16:12:00.000+02:00Moj komentar je bio da naručim odmah jedan,pa kako...Moj komentar je bio da naručim odmah jedan,pa kako bude da bude, ali na pogrešnom mjestu. Zato ponovo naručujem ovaj hljeb naših baka i prabaka, koji nam je spremila Mirjana.Savko Pećić Pesahttps://www.blogger.com/profile/12996756014677249903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7424334058638064081.post-22847894650310748682009-05-02T15:27:00.000+02:002009-05-02T15:27:00.000+02:00Dragi Miroslave,
Moji roditelji su nas odmalena u...Dragi Miroslave,<br /><br />Moji roditelji su nas odmalena ucili da cenimo hleb i da je grehota da se hleb baca. Ucili su nas i sta se nekad spremalo od starog hleba, ja to jako cenim i postijem i to je deo nase istorije.<br /><br />Cestitke na porodici koja zna da mesi hleb i posaljite im moje pozdrave, a moj recept neka vam posluzi kad se nema puno vremena.Nomadhttps://www.blogger.com/profile/02545260274654472442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7424334058638064081.post-54277334458650576532009-05-02T04:28:00.000+02:002009-05-02T04:28:00.000+02:00Драга Мирјана,
мени, дјетету из прилично „оскудни...Драга Мирјана,<br /><br />мени, дјетету из прилично „оскудних крајева“, домаћи хљеб (од било које житарице) је „светиња“, а онај ко зна да га направи има „златне руке“... У нашем стану домаћи хљеб је и овдје у Њемачкој наша свакодневица, а прави га углавном моја супруга. Ја сам тај занат „испекао“ веома рано, још док сам живио на селу...а син и најмлађа кћерка су такође добри „мајстори“...<br /><br />Хвала на овој модерној варијанти „хљеба са црепуље“ - тестирање слиједи (мада знам да ће успјети)...Миррослав Б Душанићhttps://www.blogger.com/profile/01898511252022614867noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7424334058638064081.post-62767968348600876562009-04-27T12:48:00.000+02:002009-04-27T12:48:00.000+02:00Hleb je jako lak a i ne trazi puno rada. Ja ga pra...Hleb je jako lak a i ne trazi puno rada. Ja ga pravim samo sa belim brasnom koji je namenjen za hleb.<br /><br />Ako probate javite mi sta mislite.Nomadhttps://www.blogger.com/profile/02545260274654472442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7424334058638064081.post-10226643893293833252009-04-27T12:41:00.000+02:002009-04-27T12:41:00.000+02:00Ovaj recept merkam bas dugo... Nikako da napravim,...Ovaj recept merkam bas dugo... Nikako da napravim, a vrhunski izgleda!Marijahttps://www.blogger.com/profile/12417934270510794219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7424334058638064081.post-12625618637894392432009-04-26T20:57:00.000+02:002009-04-26T20:57:00.000+02:00Bravo!Ništa lepše od pravog, seljačkog hleba: hrsk...Bravo!Ništa lepše od pravog, seljačkog hleba: hrskava kora, a unutra mekano...Ja sada retko pravim hleb, ne računam pogaču česnicu za Božić ili pletenicu za Uskrs.Nekada sam, ranih devedesetih prošlog veka to radila svakodnevno.Tada smo brašna imali u velikim količinama, jer smo umesto plata dobijali džakove, što belog, što crnog brašna...Sve su varijante bile u opticaju, svi recepti probani. <br />Hvala na predlogu i odatoj "caki", probaću...<br />Pozdrav!emo_serpicahttps://www.blogger.com/profile/14605497254707556261noreply@blogger.com